Werken bij IKEHU

Omdat we zo snel groeien hebben we meer talent nodig.

Word jij projectmanager bij IKEHU?

projectmanager sustainable energy - WO-niveau

Heb jij een passie voor verduurzaming, interesse in de vastgoedbranche en de wens om impact te maken? Ben je op zoek naar een uitdagende functie in scale-up, waar kunt samenwerken met getalenteerde en enthousiaste collega’s? Dan is deze vacature iets voor jou!

De meest duurzame energie is de energie die niet wordt verbruikt
Over IKEHU

Bij IKEHU, een impact makende energieleverancier voor de grotere vastgoedhouders, hebben we in de afgelopen 6 jaar een exclusieve klantenkring opgebouwd. We bedienen bedrijven die behoren tot de grote vastgoedpartijen in Nederland, en dit succes hebben we te danken aan onze ongeëvenaarde service. Onze groei werd beloond met de FD Gazellen Award, waar we ontzettend trots op zijn. Om te blijven groeien en gezond te blijven, investeren we graag in onze mensen.

Wat ga je doen?

Als Projectmanager Sustainable Energy bij IKEHU ga je aan de slag met een breed scala aan energie gerelateerde vraagstukken en vervul je cruciale rol bij diverse energiegerelateerde vraagstukken. Je ontwikkelt oplossingen voor klanten en ondersteunt hen bij het analyseren van hun energieportefeuilles, waaronder verbruiksdata-analyse en het verstrekken van advies. Door grondige data-analyse kun je waardevolle inzichten genereren en klanten en interne belanghebbenden adviseren over optimalisatie en besparingsmogelijkheden. Daarnaast bied je indien nodig ondersteuning bij administratieve taken, zoals facturatie, opstellen van jaarnota's en meterstandregistratie. Bij IKEHU streven we naar een gevarieerde werkomgeving waarin teamleden elkaars taken kunnen overnemen. Op die manier waarborgen we dat onze klanten altijd de 'First Class Service' ontvangen die ze verdienen.

Onboarding

Bij IKEHU zorgen we ervoor dat elke nieuwe collega een uitbereid Onboarding programma krijgt, waarin alle aspecten van IKEHU, onze klanten, onze producten en diensten, de energie-wereld en de collega’s aan bod komen. We hechten veel waarde aan een gedegen inwerkperiode en bieden de juiste ondersteuning om ervoor te zorgen dat nieuwe teamleden zich snel thuis voelen en een goed begrip hebben van onze organisatie, producten en diensten, klanten en onze doelstellingen.

De ideale kandidaat:

Heeft een afgeronde WO-opleiding of HBO met vwo-vooropleiding en WO werk en denkvermogen. Studierichting is niet van doorslaggevend belang.

  • Klantgericht; heeft een oprechte interesse in de klant. Je bent nieuwsgierig en altijd op zoek naar manieren om de klant beter van dienst te zijn.
  • met oneindige nieuwsgierigheid op zoek naar manieren om de klant beter te bedienen.
  • Kwaliteit gerichtheid; checht waarde aan kwaliteit en streeft ernaar om continue verbeteringen aan te brengen in het werk. Je streeft naar foutloos werken op het niveau van een operatiekamer of vliegtuigbouw.
  • Resultaat- en doelgerichtheid; je kunt je eigen resultaten en impact meten en weet hou je kunt groeien. Je bent vastberaden om resultaten te behalen en bent hiervoor alles opzij te zetten.
  • Actiegerichte houding; je weet wat er gedaan moet worden en neemt initiatief. Je weet wat er van je verwacht wordt en handelt ernaar.
  • Continue leren en vernieuwen; Je bent voortdurend bezig met leren en vernieuwen. Je breidt voortdurend je kennis uit en blijft groeien.
  • Structuur en afspraken; je hebt een duidelijk beeld over structuur en processen. Komt afspraken na.
  • Verantwoordelijkheid; vje neemt verantwoordelijkheid over team- en eigen werkzaamheden en resultaten, evenals voor het succes en en failures van het team.
  • Trots; je bent trots op eigen bijdrage aan de organisatie en heb je een gedreven instelling.
Wat krijg je?

Bij IKEHU krijg je een werkomgeving waarin vrijheid centraal staat. Dit betekent dat je zelf kansen knt signaleren en de ruimte krijgt om actie te ondernemen. We werken dagelijks met energie, dus geven we elkaar ook energie. Mocht je een keer minder energie hebben, neem dan rust en zorg ervoor dat je fris terugkomt en kan pieken op de momenten dat het nodig is, die zo nu en dan voorkomen. Ben je opzoek naar een 9-tot-5 baan op één locatie voor 40 uur per week? Dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Wij bieden variatie, ruimte voor ontwikkeling en luisteren naar jouw ideeën en suggesties.

Je ontvangt een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, een abonnement waar je ‘Heppie’ van wordt en energie tegen een zeer laag tarief. Wil je werken bij een bedrijf dat een explosieve groei doormaakt en waar het vanzelfsprekend is om vanuit je talent te werken? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Werklocatie is Utrecht.

Wil jij bijdrage aan de groei van het snelst groeiende energiebedrijf van Nederland? Stuur dan een bericht naar hr@ikehu.nl. en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Neem dan contact op met Christien Kuiper (06 4821 6712).

De selectieprocedure omvat meerdere gesprekken, (online) assessments en IQ-tests.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.