Werken bij IKEHU

Omdat we zo snel groeien hebben we meer talent nodig.

Wil jij werken bij IKEHU ?

HET ENERGIEKE TRAINEEPROGRAMMA VOOR 8 TRAINEES

Heeft de energietransitie, verduurzamen en de vastgoedsector jouw interesse en vind je het belangrijk om daadwerkelijk ergens een steentje aan bij te dragen en impact te hebben? Wil je geen rapporten schrijven die in de la verdwijnen maar echt het verschil maken? Dan past dit Traineeprogramma helemaal bij jou!

Tijdens ons Traineeprogramma word je in anderhalf jaar tijd opgeleid tot bijvoorbeeld
 • Projectmanager duurzaam
 • Commercieel vastgoed energie-expert
 • Dataconsultant duurzaam
 • Financieel specialist duurzaam
Ga je bij ons aan de slag als trainee dan krijg je de unieke mogelijkheid om bij twee snelgroeiende en financieel gezonde bedrijven, een scale-up en een startup, in korte tijd heel veel te leren.
 • IKEHU B.V. energie voor vastgoed
 • iqbi B.V. ESG data made easy

IKEHU is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in de energiebranche met een sterke focus op het omlaag brengen van de ‘total cost of energy’. Deze snelle groei wordt veroorzaakt door de energietransitie, onze sterke focus op ongeëvenaarde klantenservice en een nichemarkt, de vastgoedsector. De toegewijde IKEHU-specialisten, experts met jarenlange ervaring, bieden onbeperkt advies voor een duurzame vastgoedportefeuille.

Iqbi, ESG Data made easy, groeit mede door de Europese wet- en regelgeving, bijzonder hard en slaat haar vleugels binnen Europa al uit. iqbi B.V. verzamelt, visualiseert en monitort alle soorten ESG Data (Environmental, Social & Governance) voor de vastgoedsector om de waarde van de portefeuille te vergroten en mee te werken aan een duurzame toekomst.

Als Trainee ben je verantwoordelijk voor je eigen unieke project en werk je samen met collega’s en de andere trainees. Naast het vakinhoudelijke wordt er ook gewerkt aan het ontwikkelen van softskills zoals: communicatie, leiderschap, managementvaardigheden en persoonlijk leiderschap. Hoe? Door training, intervisie en (team)coaching.

HET ENERGIEKE TRAINEEPROGRAMMA IS VERVULD.
De ideale kandidaat
 • Een hbo- of wo-diploma ((Commerciële) Economie, Bedrijfskunde, HRM, Data of Technische Wetenschappen)
 • Maximaal 1 jaar werkervaring
 • Een passie voor verduurzaming
 • Interesse in de vastgoedsector
 • Gedreven, ondernemend en initiatiefrijk; de ‘work hard & play hard’ attitude
Gewenste en te ontwikkelen competenties
 • Klantgericht; weet wie de klant is en wat hij nodig heeft. Oprechte interesse in de klant met oneindige nieuwsgierigheid op zoek naar manieren om de klant beter te bedienen.
 • Kwaliteit gerichtheid; continue bezig met verbeteren van werkzaamheden en hoge kwaliteit nastreven. Foutloos willen werken op operatiekamer/vliegtuigbouw niveau. IKEHU B.V.
 • Resultaat- en doelgerichtheid; brengt eigen resultaten en impact in kaart. Weet hoe er gepresteerd is en hoe te kunnen groeien. Wil resultaat behalen en zet hier alles voor opzij.
 • Actiegerichte houding; weet wat er gedaan moet worden en hiernaar handelen, weet wat er van hem/haar verwacht wordt.
 • Continue leren en vernieuwen; breidt eigen kennis steeds verder uit. Groeien en blijven leren.
 • Structuur en afspraken; heeft een duidelijk beeld over structuur en processen. Komt afspraken na.
 • Verantwoordelijkheid; verantwoordelijkheid over team- en eigen werkzaamheden en resultaten, verantwoordelijk voor de succes en ook voor de failures.
 • Trots; trots op eigen bijdrage aan de organisatie en drive.
Het traineeprogramma

Het traineeprogramma zal in de basis bestaan uit het uitvoeren van 3 projecten van elk 6 maanden. Maar voor je hiermee kan starten zullen we eerst een aantal stappen met je doorlopen. De eerste week zal geheel in het teken van kennismaking staan. Wie wat en waar? De tweede week word je gekoppeld aan een collega en loop je een hele week mee om alles van zijn/haar vak te leren. In de derde week worden individuele gesprekken met de trainees gevoerd om samen te bepalen wat een eerste project wordt. Passend bij jouw interesses, ambities en talenten en passend binnen ons bedrijf. Daarna ga je 4 dagen in de week aan het werk met je eigen project en een dag in de week werk je met al je traineecollega’s aan je persoonlijke ontwikkeling en/of krijg je een externe training. Na 6 maanden rond jij je project af en presenteer jij je project voor het gehele bedrijf. Na afronding van je project start je met een nieuw project.

Coaching

Wij vinden het belangrijk dat onze trainees zelfstandig mogen werken en we zorgen dat er voor alle trainees een buddy is. Naast deze buddy zorgen wij ook voor een traineemanager, coach en project collega. Vanzelfsprekend zijn er nog 7 traineemaatjes om mee op te trekken.

Afsluiting traineeprogramma

Je krijgt een mooi (marktconform) salaris, reiskosten worden vergoed, je krijgt een abonnement waar je ‘Heppie’ van wordt en energie tegen een zeer laag tarief. Bij IKEHU kom je te weken in een bedrijf dat een explosieve groei doormaakt en waar werken vanuit je talent vanzelfsprekend is! Werklocatie is Utrecht.

Dus wil jij je aanmelden voor het Energieke Traineeprogramma waarbij je kunt bijdragen aan de groei van het vermoedelijk snelst groeiende energiebedrijf van Nederland? Stuur dan je aanmelding naar hr@ikehu.nl. en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je eerst nog vragen? Bel dan met Christien Kuiper (06 4821 6712). De selectieprocedure omvat meerdere gesprekken, (online) assessments en IQ-tests. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.