Specialisten in energie en vastgoed

Onbeperkt advies van experts met jarenlange ervaring en kennis over de vastgoed en energiewereld. Altijd korte lijntjes en persoonlijk contact, zodat we precies weten wat er bij u speelt. Geniet van vele extra services die u elders nergens vindt.

Ontdek meer over ons

HET ONTSTAAN VAN IKEHU

Elektriciteit en gas zijn basisbehoeftes, maar waarom is het nooit gegarandeerd dat deze dingen direct goed geregeld zijn? De meeste energieleveranciers vegen vastgoedbeheerders op de grote hoop: een ‘one-size-fits-all’ aanpak. De vastgoedbeheerders krijgen te maken met lange wachtrijen, doorverwijzingen en een gebrek aan passende, omvattende adviezen over hun energiezaken. Wij geloven dat het anders kan door vastgoedbeheerders de service te bieden die ze waard zijn: maatwerk, kennis van uw dossiers en afwijkend van de standaard. Onze medewerkers beschikken over kennis van uw specifieke werkveld. Wij kunnen de beste service bieden van de energiemarkt, doordat we selectief zijn met onze klanten. Om deze reden zijn we ook een bedrijf met één exclusieve doelgroep: de grotere vastgoedhouders. Deze groep begrijpt het belang van extra services en wat dit voor hen kan betekenen. Of het nou gaat om meetdiensten, netbeheerderskosten verlagen, of het terugvorderen van energiebelastingen. U kunt ons altijd om een boodschap sturen voor alle energie gerelateerde zaken. Wij zullen, in eerste instantie, nooit nee zeggen tegen suggesties. Als het loont, maken wij iedere optie mogelijk en implementeren we het. Dit geldt ook voor alle vragen over energie die niet vaak voorkomen. Onze gouden regel is: alles binnen de regels van de huurcommissie. Wij verzorgen alle energievraagstukken: 100% huurcommissie compliant.

ONZE WAARDEN

Hiervoor is IKEHU in het leven geroepen.

Kwaliteit

Bij IKEHU doen wij enkel aan first class service. Vergelijk het met een sterrenrestaurant. Een gepassioneerd team van begaafde medewerkers met verstand van vastgoed en energie. Dit team staat 24/7 voor u klaar, ook buiten kantoortijden. Wij werken met een ‘single point of contact’: geen doorverwijzingen, geen gedoe, direct een medewerker aan de lijn die samen met u zoekt naar een passende oplossing.

Transparant

Bij IKEHU begrijpen wij hoe je een energiecontract zo zorgeloos mogelijk maakt. Ons team brengt u op de hoogte over alle energie gerelateerde zaken en neemt al uw vraagstukken uit handen. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent en voorkomt u onverwachte verassingen of kosten.

Persoonlijk

Wij zijn geen fan van de constructie ‘leverancier-klant’. Wij noemen onze klanten liever partners. Met onze partners zitten wij graag samen om de tafel. Hierdoor leren we uw vastgoedportefeuille door en door kennen. Verder kijken we welke extra diensten of innovatieve oplossingen van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf.

Duurzaam

In ons streven naar duurzaamheid beseffen we dat de meest effectieve benadering van energiebesparing begint bij het voorkomen van onnodig verbruik. Daarom leggen wij bijzondere nadruk op het identificeren en elimineren van sluipverbruik. Onze aanpak is gericht op het ont- en verhullen van dit verborgen energieverbruik. Bij IKEHU begrijpen we dat duurzaamheid begint met bewustwording en actie. Om die reden zetten wij ons in voor een energie-efficiënte en duurzame toekomst.

Onze werkwijze

Energie aansluiten met ongeëvenaard gemak. Laat je volledig ontzorgen met de exclusieve service van IKEHU. Onze toegewijde specialisten nemen u alle energie uit handen en staan dag en nacht voor u klaar.

Bekijk onze werkwijze

Onze mensen

Een jong toegewijd team, met kennis van vastgoed en energie. Wij staan altijd voor u klaar om al uw energie gerelateerde vraagstukken uit handen te nemen.

Ontmoet ons team

What's in a name

IKEHU betekent 'energie' in het Hawaiiaans. Wat is het verhaal achter deze vreemde naam?

Lees het hier