Onze specialisten in energie en vastgoed

Energiespecialisten met jarenlange ervaring in vastgoed, die de uitdagingen op de vastgoedmarkt kennen.
We houden van korte lijntjes en persoonlijk contact met u als klant, zodat we altijd precies weten wat er bij u speelt.

HET ONtSTAAN VAN IKEHU

Elektriciteit, gas, water en internet zijn basisbehoeftes. Maar waarom is het altijd zo’n gedoe om deze voorzieningen voor alle huurders direct goed te regelen? Vastgoedbeheerders worden bij grote energieleveranciers op de grote hoop geveegd. Geen maatwerk, geen kennis van uw dossiers, nooit kunnen afwijken van de standaard, medewerkers die weinig kennis hebben van uw specifieke werkveld. Hieruit ontstond de ambitie om het beter te doen. Om af te rekenen met de one-size-fits-all service en vastgoedbeheerders de service te bieden die ze waard zijn.

Om die reden focust IKEHU zich enkel en alleen op één exclusieve doelgroep, de grote vastgoedhouders van Nederland. Doordat we selectief zijn met onze klanten, kunnen we de beste service van de energiemarkt bieden. Succesvolle ondernemers begrijpen het belang van een bedrijf dat nét dat extra stap zet. Wij zeggen daarom in principe nooit nee. Als het loont, maken wij iedere suggestie mogelijk en implementeren we het.

Daarnaast denken we mee op alles wat met energie te maken heeft. Of het nou gaat om meetdiensten, netbeheerderskosten verlagen, of het terugvorderen van energiebelastingen. Voor alle energiezaken kunt u ons een boodschap sturen. Krijgt u op kantoor een vraag over energie die niet vaak voor komt? Stuur maar door en wij geven het antwoord. En altijd is onze gouden regel: alles binnen de regels van de Huurcommissie, wij verzorgen alle energie vraagstukken 100% Huurcommissie compliant.

Onze specialisten

Frits Looyé

Algemeen Directeur

Als Algemeen Directeur van IKEHU streef ik ernaar onze exclusieve klantenkring te ontzorgen op alle facetten rondom energie. Ik sta met twee benen in de klei en ben groot voorstander van eerlijk en 100% transparant zakendoen. Alleen zo ontstaan duurzame samenwerkingen tot in de lengte der jaren.

IKEHU heb ik opgericht toen ik door mijn vastgoedkringen hoogte kreeg van de matige dienstverlening van nutsbedrijven. Zo ontstond het idee om energie te leveren aan klanten met speciale wensen. Als multi-site vastgoedhouder ben je het waard om anders behandeld te worden dan het algemene publiek, gezien het grote aantal aansluitingen waar je je tijd aan kwijt bent.

Ontzorgen begint bij ons daarom vanaf dag één. De hele switch verzorgen wij; u kunt zich nog meer focussen op uw core-business en toch gaat uw overall rendement overduidelijk omhoog. En een belletje naar uw energie leverancier gaat niet meer gepaard met ergernis of frustratie, vanaf dag 1 doen wij het anders.

Daarom luister ik elke dag naar de ervaringen van onze klanten, zodat we alert blijven op onze dienstverlening. Ik ben continu op zoek naar verbeteringen in onze service, zodat wij onze klanten optimaal blijven ontzorgen. Mijn doel? De hoogste klantloyaliteit halen in de markt, zodat wij als hét voorbeeld worden gezien voor hoe het zou moeten.

Ingmar Lo-A-Njoe

Vastgoed & Energie Expert

Als Vastgoed & Energie Expert bij IKEHU breng ik onze klanten ontzorging, doorlopende meerwaarde voor hun vastgoedportefeuille en onverminderd meedenken over alle energie gerelateerde vraagstukken. Al voor we met IKEHU en de vastgoedmarkt als main-market van start gingen proefde ik bij klanten de onvrede over hun oude leveranciers. Die verbeterkansen hebben we omgezet in actie en ook vandaag de dag luister en kijk ik nog graag naar mogelijkheden die juist binnen dit segment de klanttevredenheid kunnen verhogen.

Ik ben het aanspreekpunt voor al uw energievragen. Bij mij ben je allesbehalve een nummer. Mijn motto is: Niet moeten, maar juist ontmoeten. Netwerken en verbinden van partijen. Zorgen dat ieder met een tevreden en blij gevoel zaken met elkaar kan doen.

Ik mag klanten laten zien dat een saai energiecontract een interessante toevoeging op de vastgoed portefeuille is. Als klant bij IKEHU kun je vertrouwen op een zorgvuldige aanpak van je energieaansluiting. Wij houden de focus op het verhogen van uw marges en het verlagen van uw tijdsinspanning.

ENERGIE VAN DE TOEKOMST

Door de toenemende wens van huurders naar duurzame energie, speelt u met energie van IKEHU effectief in op de toekomst. IKEHU levert niet alleen premium service, maar is ook beter voor het milieu. Daarom leveren wij alleen groene energie, die 100% duurzaam is opgewekt in Nederland.

ONZE MISSIE

Hiervoor is IKEHU in het leven geroepen.

Bewijzen dat het anders kan

Een belletje naar uw energieleverancier gaat niet meer gepaard met ellenlange wachttijden en frustratie. Wij onderscheiden ons in transparante en persoonlijke service.

Een schepje er bovenop

Onze klanten écht leren kennen. We willen weten waar ze mee bezig zijn en geven gevraagd en ongevraagd advies.

Duurzame samenwerking

We willen de top van de vastgoedmarkt voorzien van optimale service. Alleen zo ontstaan loyale klanten die zweren bij onze dienstverlening.

Continu verbeteren

Om de meest gewaardeerde partner te blijven, kijken we naar de dag van morgen. We luisteren naar onze klanten en blijven verbeteren tot in de kleinste details.