Energieadviezen

Maatwerk facturatie en adviezen over energiedata

Bij IKEHU geven we altijd de best mogelijke adviezen, opgesteld naar de wensen en behoeftes van de klant. Dit is bijvoorbeeld in grote mate terug te zien aan de manier van facturatie, maar ook in onze adviezen over het aanbrengen van slimme meters.

Facturatie op maat

Ons facturatieproces loopt anders dan bij de meeste leveranciers. Wij willen dat onze klanten tegen zo weinig mogelijk problemen aan lopen. Onoverzichtelijke energiefacturen zijn bij ons een no-go. Wij houden het zo simpel en duidelijk mogelijk. Zodra er dingen zijn die moeten worden toegelicht, staan wij direct klaar om dit te doen. Wij bieden ook de optie aan klanten om rapportages te maken van hun verbruik en kosten. Verder bundelen we facturen, die van hetzelfde pand vandaan komen, samen tot één factuur. Dit zorgt voor beter overzicht over uw verbruik en kosten.

Meer lezen over facturatie op maat

API 

Wij geven onze klanten toegang tot allerlei energiedata uit onze database. Doormiddel van onze API kunnen ze interessante data ophalen om te integreren in hun eigen systemen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ook grafieken importeren om zaken aan het licht te brengen voor hun ESG-rapportages. IKEHU levert daarnaast handige dashboards die data inzichtelijk maken. Hierdoor kan goed onderzocht worden welke energiezaken goed gaan en welke extra aandacht nodig hebben.

Slimme meters

Het installeren van slimme energiemeters zorgt ervoor dat het energieverbruik van panden op afstand kan worden uitgelezen. Wij adviseren al onze klanten om hun meters te verslimmen, omdat dit zó veel bruikbare data oplevert en gemak biedt. Hiernaast bieden wij aan om dit proces volledig uit handen te nemen. U heeft er geen omkijken naar en wordt volledig ontzorgd.

Meer lezen over slimme meters