Stichting Het Vergeten Kind: Hotel Heppie

In Nederland zijn er veel kinderen die om verschillende redenen niet zomaar even eropuit kunnen. Juist deze kinderen verdienen ook een plezierige tijd, en daarom heeft Stichting Het Vergeten Kind de ‘Heppie Vakanties & Weekenden’ in het leven geroepen.

In Hotel Heppie krijgen ze de kans om even volledig te kunnen ontspannen en te genieten van zorgeloos plezier. Door Hotel Heppie financieel te ondersteunen hopen wij een beetje aan dit plezier te kunnen bijdragen.

Bij IKEHU hechten we ook waarde aan de blijdschap van onze medewerkers. Geïnspireerd door Hotel Heppie voorzien we hen daarom van een ‘heppie-budget’, dat bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor een sportschoolabonnement.

Studentensportcentrum Eindhoven

Bij IKEHU dragen we graag bij aan duurzame oplossingen. Bovendien was IKEHU enkele jaren gevestigd in Eindhoven en leveren we graag een positieve bijdrage aan de lokale economie daar. We zijn dan ook trots dat we hebben kunnen bijdragen aan de aanschaf van een elektrische bus voor Studentensportcentrum Eindhoven.

Johan Cruyff Foundation

Wij zijn trots Business Friend te zijn van de Johan Cruyff Foundation. De Johan Cruyff Foundation steunt en ontwikkelt wereldwijd impactvolle sport- en spelprojecten. Hierbij ligt de focus op kinderen en jongeren voor wie sport niet vanzelfsprekend is. Dit doen zij met sportprojecten voor kinderen met een handicap, door het inrichten van de sportieve buitenruimte in aandachtsgebieden en maatschappelijke sportprogramma’s. Hiermee creëert de Johan Cruyff Foundation ruimte voor deze kinderen om zich kunnen ontwikkelen, ruimte om vrienden te maken én ruimte waar zij hun fysieke en mentale gezondheid kunnen verbeteren.

De Studievereniging voor Vastgoed en Makelaardij Villa’96

Vanwege onze roots in Groningen vinden wij het in het kader van lokale betrokkenheid belangrijk om opkomend talent uit Groningen te ondersteunen. Daarom sponsort IKEHU met plezier Villa’96, de studievereniging voor Vastgoed en Makelaardij in Groningen. Villa’96 begeleidt haar studenten actief bij het vinden van geschikte stage- of werkplekken, onder meer door het organiseren van netwerkborrels, reizen en studiegerelateerde activiteiten zoals bedrijfsbezoeken en inhousedagen.