Maak kennis met het ons team

Ons team

             

Jorn Braakhekke

Senior Projectmanager

Bij IKEHU werk ik als Senior Projectmanager, een rol die erg breed is. En dat is juist het mooie ervan! Als projectmanager heb je de vrijheid om je eigen projecten te kiezen of te bedenken, waarvoor je vervolgens verantwoordelijk bent

Lees meer

Pim Termote

Projectmanager

Als Projectmanager Finance houd ik me, je raadt het al, voornamelijk bezig met de Finance binnen IKEHU.

Lees meer

Nick van Drie

Projectmanager

Bij IKEHU werk ik als Projectmanager Finance, een rol die erg breed is. Na 1,5 jaar bij een corporate gewerkt te hebben kwam de weloverwogen keuze om een andere weg in te slaan en mijn zakelijke leven te vervolgen bij een snel groeiende scale-up in een dynamische & snel veranderende markt.

Lees meer

Dorus van Bree

Projectmanager

Sinds oktober 2023 ben ik nu werkzaam bij IKEHU. Na begonnen te zijn in het onderwijs als leraar Engels en via de horeca naar de GGD om vervolgens weer terug de horeca in te rollen.

Lees meer

David Hofhuizen

Projectmanager

Als Projectmanager Data ben ik verantwoordelijk voor het beheren, coördineren en uitvoeren van alle data-gedreven projecten binnen onze organisatie.

Lees meer

Nicole Pastorelli

Als Trainee Duurzaamheid bij IKEHU ben ik op een dynamische reis van leren, aanpassen en bijdragen aan een bedrijf dat groeit door unieke energieoplossingen.

Lees meer

Sebastiaan Bovendeert

Ik ben een enthousiaste trainee duurzaamheid bij IKEHU, een toonaangevende energieleverancier die zich inzet voor duurzaamheid, innovatie en zijn klanten.

Lees meer

Kayleigh O’Gara

Als trainee duurzaamheid bij IKEHU ben ik altijd op zoek naar de beste duurzaamheidsoplossingen voor onze klanten om hun prestaties, efficiëntie en energiekosten te verbeteren.

Lees meer

Tijn Cremers

Specialist PowerBI

Als Specialist PowerBI ben ik verantwoordelijk voor het maken van allerlei data-visualisaties en dashboards. Deze dashboards vormen een mooie tool voor de klant, welke hierdoor altijd toegang heeft tot zijn eigen energie- en factuurdata.

Lees meer

Charlie van Duijn

Data Specialist

Mijn functie bij IKEHU is Data Specialist. Ik ben vooral bezig met het analyseren grote datasets en van de kosten die IKEHU maakt met de inkoop van elektriciteit en gas.

Lees meer

Femke Kriek

Bedrijfsjurist

Als bedrijfsjurist bij IKEHU houd ik me bezig met alle juridische vraagstukken waarmee het bedrijf te maken krijgt.

Lees meer

Winter Momma

Marketing en Communicatie

Op sociale media en op onze website ben ik de creatieve kracht achter ons design, de stem van onze externe communicatie en de brug tussen onze boodschap en de wereld.

Lees meer

Lienke van Grinsven

Backoffice Medewerker

Als backoffice medewerker bij IKEHU ben ik verantwoordelijk voor diverse taken, waaronder facturatie, nieuwe aanmeldingen, wijzigingsverzoeken en betalingsverwerkingen, evenals operationele afstemmingen met andere marktpartijen.

Lees meer

Luda Konopaka

Administratief Medewerker

Als administratief medewerker voel ik me op mijn plek binnen het gezellige team bij IKEHU. Ik ben sterk in cijfers en werk graag nauwkeurig. Bovendien heb ik een passie voor het oplossen van diverse wiskundige raadsels.

Lees meer

Nicole van der Ree

Administratief Medewerker

Na mijn werk als tandartsassistente was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Bij IKEHU heb ik deze uitdaging zeker gevonden als administratief medewerker energiebelasting.

Lees meer

Thessa van der Plas

Relatiemanager

Als Relatiemanager ben ik verantwoordelijk voor een groot aantal klanten binnen IKEHU. We werken met een persoonlijke klantenportefeuille, waardoor ik echt contact heb met mijn klanten.

Lees meer

Ingmar Lo-A-Njoe

Vastgoed Energie Expert 

Sinds de start van IKEHU werk ik in een salesfunctie als Vastgoed energie-expert. Ik ben verantwoordelijk voor nieuwe klanten en het ontzorgen van bestaande relaties op alle energie gerelateerde vragen.

Lees meer

Anne Oetze van der Burg

Finance Professional

Vanaf november 2020 ben ik als Finance professional bij IKEHU in aanraking gekomen met de dynamische wereld van Energie. Een fascinerende wereld waarbij veel bereikt kan worden door kansen te zien en te pakken.

Lees meer

Lourens Tilman

Web Developer

Frits Looyé

DGA

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de klantcontactindustrie en voldoende ervaring te hebben opgedaan bij een energieleverancier, kwam op een gegeven moment het besef: "Het kan anders, het moet beter!"

Lees meer

Christien Kuiper

Mensen Mens

In het begin van mijn carrière was ik werkzaam als stewardess in de first-class op het upper-deck van een 747. Daarna heb ik jarenlang ervaring opgedaan als interimmanager, waarbij ik organisatiebranden wist te blussen. 

Lees meer