Werken bij IKEHU

Omdat we zo snel groeien hebben we meer talent nodig.

Werken bij IKEHU? 

Werken bij IKEHU

Tijdens je studie of dagelijks leven ben je de verhalen vast wel eens tegengekomen; Jonge start-ups die razendsnel groeien en hard aan de weg timmeren. Start-ups die uiteindelijk scale-ups geworden zijn en bestaan uit gemengde teams vol slimme koppen, welke door de groei uitgedaagd worden steeds effectiever en innovatiever te werken. Bij IKEHU begeef je jezelf midden in zo’n scale-up die klaar is voor de volgende stap.

IKEHU is het Hawaiiaanse woord voor energie en de afkorting voor: Innovatief, Kennis, Eerlijk, Heppie en Uniek

IKEHU is een energieleverancier, maar dan zoals je energieleveranciers niet kent, uniek . Niet voor particulieren maar voor de grotere vastgoedpartijen van Nederland. Niet gericht op het leveren van energie maar op het verlenen van service en het ontzorgen van de klant. Deze andere kijk op de energiewereld is de afgelopen jaren een enorm succes gebleken, kijkend naar onze trouwe maar ook sterk uitbreidende klantengroep. Als winnaar van een FD Gazelle Award 2022 mogen wij ons immers tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland rekenen, iets waar we super trots op zijn.

Het is onze ambitie deze groei door te zetten, vandaar dat wij altijd op zoek zijn naar enthousiast talent dat een bijdrage wil leveren aan deze ambitie. Specifiek de combinatie handjes en hersens. Je zult je dan ook op een innovatieve wijze bezighouden met het ontzorgen van onze vastgoedklanten met alle energie gerelateerde vraagstukken; van verduurzaming tot projectmanagement.

Ons motto: “excellente en eerlijke service bieden” hebben gemaakt dat onze klanten stuk voor stuk ambassadeurs zijn.

Tegelijkertijd vinden wij persoonlijke groei en gezondheid van onze werknemers minstens zo belangrijk, in welke vorm dan ook; ‘snuffelstage’ bij een collega of klant, een in- of externe training, persoonlijke coaching of Google? Het maakt ons niet uit als jij je kennis maar kan vergaren en met enthousiasme en energie de Vastgoed Energie Expert wordt. Voor de gezondheid en Heppie medewerker sponseren wij een sportabonnement of een ander abonnement waar je Heppie van wordt.

Bij IKEHU zit je niet in je eigen glazen bubbel, je werkt op kantoor in Utrecht, óf bij de klant, óf samen met collega’s op een co-workplace. Om met veel energie Heppie te kunnen en blijven werken, vinden we het essentieel veel plezier met elkaar te hebben. Tussen de middag lunchen we gezamenlijk, in de middag is er de tafelvoetbal competitie, op vrijdagmiddag de VrijMiBo en regelmatig in het jaar organiseren we leuke events en uitjes met het team. Iedereen Heppie en het gaat ons goed, daarom delen wij graag met Stichting het Vergeten Kind, Hotel Heppie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij ons? Stuur een mail naar hr@ikehu.nl of bel met Christien (+31 6 4821 6712).