Maak kennis met onze unieke werkwijze

Energie aansluiten met ongeëvenaard gemak. Laat je volledig ontzorgen met de exclusieve service van IKEHU. Onze toegewijde specialisten nemen u al het werk uit handen en staan dag en nacht voor u klaar.

Ontdek meer over ons

ONZE SERVICEBELOFTE

We streven naar de hoogst haalbare klantloyaliteit. Daar moet je wat voor over hebben. Daarom gaat onze volledige toewijding uit naar het optimaliseren van de service voor onze exclusieve klantenkring. Uitgedrukt in zeven servicebeloftes, kunt u rekenen op het volgende:

U wordt volledig ontzorgd, geen omkijken meer naar uw  energiezaken.

We leren u en uw vastgoedportefeuille door en door kennen.

We denken proactief mee op het gebied van energie en uw verbruik.

U behaalt maximaal rendement met minimale tijdsinspanning.

Wij zijn altijd direct bereikbaar, ook buiten kantoortijden.

Wij zijn pas tevreden als alles volledig naar wens is.

Wij zeggen geen 'nee'. Suggesties proberen we direct te implementeren.

Energie van de toekomst

Met het oog op het behalen van de door de EU gestelde klimaatdoelen is de vastgoedsector druk bezig te verduurzamen. Om hieraan te kunnen bijdragen gebruiken wij data om u te ondersteunen bij het besparen van energie en leveren wij bij voorkeur groene energie die 100% duurzaam volgens EU-regelgeving is opgewekt.

Wat doen wij aan verduurzaming

Frits Looyé

DGA

‘’Bij alles wat we doen zit onze kracht in kennis. We bezitten kennis over de energiewereld, toegepast op de professionele, zakelijke markt. Hiermee voorzien wij onze klanten van alle informatie die ze nodig hebben. Daarnaast geven wij suggesties om energie en kosten te besparen en meerwaarde te bieden aan bedrijven’’.

Het traject

Zojuist heeft u een aanmelding bij ons gedaan.
Wat nu ?

Getriggerd door onze werkwijze ?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij vertellen u graag tijdens een vrijblijvend gesprek wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem nu contact op