Werken bij IKEHU

Omdat we zo snel groeien hebben we meer talent nodig.

Werken bij IKEHU? Stuur een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Over IKEHU

IKEHU is een impact makende energieleverancier voor de grotere vastgoedhouder. Vijf jaar geleden zijn we begonnen als start-up in Groningen. Vandaag de dag bedienen we als scale-up een exclusieve klantenkring, met bedrijven die tot de grotere vastgoedpartijen in Nederland behoren. Een groei die we te danken hebben aan onze focus op ongeëvenaarde service. Om door te groeien en gezond te blijven vinden wij het belangrijk om te investeren in mensen.

Onze klanten

Wij bedienen een exclusieve klantenkring van vastgoedondernemers, waarbij de klant bij ons altijd op 1 staat. Deze klantfocus staat bij ons centraal, waarbij wij de klant volledig ontzorgen op alle energiegerelateerde vraagstukken. Deze toewijding is een van de grootste redenen dat we zo hard groeien. Naast dat het hard gaat en onze klanten ook unaniem ambassadeurs van ons zijn, is IKEHU ook gezond, letterlijk en figuurlijk. Om gezond te blijven vinden wij het belangrijk te investeren in mensen, zo blijven wij immers ook gezond. Met vers bloed van buiten kunnen we nog sterker worden!

Wat beiden wij
  • Goede persoonlijke begeleiding;
  • Regelmatig gezellige activiteiten;
  • Onderdeel van een hard groeiend team met weinig hiërarchie;
  • Een mooie stagevergoeding;

Wil jij een bijdrage leveren aan de groei van het snelst groeiende energiebedrijf van Nederland? Stuur je motivatiebrief en CV naarhr@ikehu.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je eerst nog vragen?
Bel dan met Christien Kuiper (06 4821 6712).

De selectieprocedure omvat meerdere gesprekken, (online) assessments en IQ-tests.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.