Verduurzaming

Intelligente oplossingen tegen energie- en geldverspilling.

Op deze pagina kunt u als bedrijf een bijdrage leveren. Benieuwd hoe? Wij hebben geen standaard dienstenpakket. Heeft u suggesties die uw bedrijf vooruit kunnen helpen dan gaan wij graag samen om de tafel zitten. Uiteraard kijken we of de betreffende diensten van meerwaarde zijn voor uw onderneming. Wat we hier vooral mee willen aangeven is dat ons dienstenpakket geen grenzen kent. Het belang van onze klanten staat in alle gevallen voorop. Wij streven altijd naar de best mogelijke service en door nieuwe diensten kunnen we onze klanttevredenheid verder optimaliseren.

Voorkomen energieverspilling
Wij bieden actief hulp als het gaat om het voorkomen van energieverspilling. Bij sommige energieleveranciers gaat de vlag uit als het kwik omlaaggaat; onze werkwijze is anders. Door energiedata van panden te monitoren komen wij achter ongebruikelijke pieken. In deze gevallen sturen wij iemand of gaan we zelf langs op locatie om het probleem te achterhalen en zo snel mogelijk op te lossen. Zo kijken wij ook naar zonnepanelen, of deze hun werk wel doen. In Nederland leveren zo’n 30 procent van de zonnepanelen namelijk niet terug aan het net. Wij kijken actief bij klanten of hun zonnepanelen naar behoren functioneren en als het nodig is zorgen we voor de juiste registratie of verzorgen we de eventuele reparatie of vervanging.

Verduurzamen assets
Om panden duurzamer te maken is het altijd van belang om te kijken welke onderdelen verbeterd en vernieuwd kunnen worden. Het verduurzamen van panden vereist veel tijd en aandacht. Wij dragen hier graag een steentje aan bij door onze klanten te ontzorgen. Hierbij kan je denken aan:

  • Aanleg zonnepanelen 
  • Duurzame warmtepomp installeren
  • Verslimmen meters: door ‘real time data inzichten’ kan energieverbruik worden teruggedrongen
  • Installeren laadpalen
  • Helpen met ESG-doelstellingen

Meer lezen over ESG