Tijn Cremers

Specialist PowerBI
Als Specialist PowerBI ben ik verantwoordelijk voor het maken van allerlei data-visualisaties en dashboards. Deze dashboards vormen een mooie tool voor de klant, welke hierdoor altijd toegang heeft tot zijn eigen energie- en factuurdata. Naast de klant ondersteun ik middels PowerBI ook mijn collega's op kantoor. Door dashboards met allerlei controles en analyses te bouwen, kunnen mijn collega's nog sneller en proactiever te werk gaan. Dit maakt het verlenen van ongeëvenaarde service richting de klant weer net een stukje makkelijker.

Dit continu verbeteren en efficiënter worden is waar ik tijdens mijn werk dan ook veel plezier uit haal. Niet alleen doordat je dit in resultaten terugziet, maar ook doordat ik mezelf hierdoor kan blijven uitdagen. Deze uitdaging is wat mij bij IKEHU bracht. Op een werkplek met veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen en verbeteren op allerlei facetten.

Als ik mijn werkstijl in een elftal zou moeten plaatsen kies ik het liefste voor de midden-midden positie. Veel deelnemen aan het spel en hard moeten werken. Daarnaast zo nu en dan middels een diepteballetje in de vorm van een dashboard mijn collega's de juiste voorzet geven.

Een fanatieke sportwedstrijd mag je me sowieso altijd voor wakker maken, maar dat mag ook een andere wedstrijd in de vorm van een quiz of escaperoom. Zolang er maar competitie en uitdaging in zit. Toch weer die uitdaging 😉