Sebastiaan Bovendeert

Ik ben een enthousiaste trainee duurzaamheid bij IKEHU, een toonaangevende energieleverancier die zich inzet voor duurzaamheid, innovatie en zijn klanten. Mijn passie voor het vinden van (duurzame) oplossingen drijft mijn streven naar een betere, zuinige en groenere toekomst.

Tijdens mijn studie heb ik me verdiept in de complexe uitdagingen van duurzaamheid op wereldwijde schaal. Mijn kennis en ervaring zet ik nu in als trainee duurzaamheid bij IKEHU, waar ik de mogelijkheid heb om bij te dragen aan de ontwikkeling van duurzame energieoplossingen voor onze klanten.

Mijn betrokkenheid bij de energiesector begon al tijdens mijn studie, toen ik de kans kreeg een project uit te voeren voor het gerenommeerde bedrijf Northpool. Deze ervaring heeft mijn enthousiasme voor de branche versterkt en mijn begrip van de complexe dynamiek ervan verdiept.

Naast mijn toewijding aan duurzaamheid en energie-innovatie, ben ik een fervent hockeyliefhebber. Mijn teamgeest en doorzettingsvermogen op het hockeyveld weerspiegelen mijn benadering van uitdagingen in mijn professionele leven.

In het veld zie ik mezelf op de positie van links of rechts midden spelen. Dit omdat ik met snelheid en effectiviteit de bal gericht naar het doel kan brengen en dat terwijl de mogelijkheid er altijd is om een bal terug te leggen. Deze positie geeft mij veel vrijheid en laat me het beste uit mezelf halen en tegelijkertijd geeft het me opties het overzicht te behouden.

Samen met het gepassioneerde team bij IKEHU kijk ik ernaar uit om bij te dragen aan een duurzamere toekomst!