Nicole van der Ree

Administratief Medewerker
Na mijn werk als tandartsassistente was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Bij IKEHU heb ik deze uitdaging zeker gevonden als administratief medewerker energiebelasting. Ik geniet van het leuke en gevarieerde werk in een geweldig team. Nauwkeurig en georganiseerd werken is essentieel bij het werken met energiebelasting, en dat is juist waar ik goed in ben.

In mijn vrije tijd geniet ik graag van leuke activiteiten met mijn gezin en vrienden, en ik waardeer vooral de kleine dingen in het leven. Om fit te blijven, maak ik gebruik van EMS (Elektro Musculaire Stimulatie) training.

Ik hoop de komende jaren mijn bijdrage te leveren aan het succes van IKEHU en ik zou het leuk vinden als we u in de toekomst van dienst kunnen zijn.

In het veld heb ik graag een vrije positie zodat ik iedereen de bal kan toespelen en terug kan ontvangen.