Nick van Drie

Projectmanager
Bij IKEHU werk ik als Projectmanager Finance, een rol die erg breed is. Na 1,5 jaar bij een corporate gewerkt te hebben kwam de weloverwogen keuze om een andere weg in te slaan en mijn zakelijke leven te vervolgen bij een snel groeiende scale-up in een dynamische & snel veranderende markt. Hier kan ik mijn financiële kennis koppelen aan een breed takenpakket, zoals sales, meedenken aan strategieën, het verbeteren van processen en bedrijfsvoeringen (voor de klant) etc. We krijgen hier de mogelijkheid om zelf je pad en taken te bepalen en om zelf te kiezen wat jij echt leuk vind. De energiemarkt staat ook nog eens aardig op z'n kop met grote veranderingen die komen gaan in de nabije toekomst, dus dit zorgt ook voor interessante mogelijkheden voor ons als go-to-energiepartner.

Als all-round energiepartner, met en voor de klant en ondernemer, willen wij ons onderscheiden door de allerbeste kwaliteit en service te leveren omtrent alle energievraagstukken. Niet alleen 'saai' energie leveren tegen goede tarieven, maar proactief meedenken en optimale resultaten boeken omtrent kosten, duurzaamheid, bewustwording en kennis. We worden graag gezien als toegankelijke energiepartner. Mocht een klant of ondernemer een energie-gerelateerde vraag hebben, hopelijk bellen ze mij. Dan drink ik graag een bakkie koffie om mee te denken en tot een oplossing te komen, tevens vind ik het ook leuk om te zien wat jullie als ondernemer doen. Mochten we elkaar dan tegenkomen op een beurs, hopelijk wordt er dan een biertje gedronken. Met mijn sociale karakter, financiële achtergrond en kennis van de energiemarkt hoop ik ondernemers, vastgoedhouders, projectontwikkelaars snel tot dienst te zijn. Opgegroeid vanuit een ondernemersfamilie focus ik mij ook graag op de (lokale) ondernemer, hopelijk kunnen we dan snel (complexe) energievraagstukken aanpakken en oplossen.

Op het veld ben ik een pratende centrale verdediger, die graag vanuit z'n wijde en centrale blik achterin op het veld iedereen neerzet en graag verdedigend ingrijpt indien nodig. Spelen vanuit passie en plezier is de norm, maar met oog voor het team en een ieder persoonlijk. Samenspel doet overwinnen.