Lienke van Grinsven

Backoffice Medewerker
Als backoffice medewerker bij IKEHU ben ik verantwoordelijk voor diverse taken, waaronder facturatie, nieuwe aanmeldingen, wijzigingsverzoeken en betalingsverwerkingen, evenals operationele afstemmingen met andere marktpartijen. Ik ben blij met de vrijheid die ik krijg om mijn tijd zelf in te delen en werk met een leuk team.

Mijn sterke punten liggen in het doorgronden van systemen, het verzamelen van kennis en het implementeren van nieuwe ideeën. Ik vind het een uitdaging om de werking van systemen te doorgronden en vind het leuk om onze interne organisatie continu te verbeteren.

Naast mijn werk heb ik een besteed ik veel tijd aan yoga, wat me helpt om in balans te blijven. Waar je voor wakker kan maken is een heerlijke strandwandeling; met mijn voeten in het zand, wind in mijn haar en zon op mijn gezicht.

Ik ben trots op we er elke maand in slagen om de facturen op tijd te versturen en dat we dagelijks werken aan het verbeteren van onze interne organisatie. Het geeft me voldoening om te ervaren hoe we continu groeien en efficiënter worden in ons werk.

Als ik deelneem aan een voetbal- of hockeyteam, geef ik de voorkeur aan de positie voorin het veld. Mijn snelheid en doelgerichtheid maken me geschikt voor aanvallende posities, waar ik mijn vaardigheden optimaal kan benutten.