Hoe maatwerk facturatie bijdraagt aan een tevreden klantenkring

 

Wij merken in de praktijk dat er vaak irritaties zijn over energiefacturen. Deze zijn meestal een wirwar van tekst, cijfers en overbodige informatie. Energieleveranciers zijn niet transparant over bepaalde kosten en in veel gevallen is er een gebrek aan toelichting. Bij IKEHU geloven we dat dit anders kan doormiddel van maatwerk facturatie.

maatwerk facturatie IKEHU

Aansluitend op klantbehoefte

Iedere klant heeft andere behoeftes met betrekking tot facturatie. Bij IKEHU begrijpen wij dit. Een voorschot, maandelijks afrekenen op basis van daadwerkelijk verbruik, een voorschot en maandelijks of per kwartaal afrekenen; een jaarnota in het midden van het jaar, of twee keer per jaar een eindafrekening. Bij ons is alles mogelijk. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat de jaarnota per 1 januari binnenkomt, ook als een klant gedurende het jaar wordt aangemeld. Zo doen wij er alles aan om onze facturen ‘huurcommissie compliant’ te maken.

 

Transparant

Energiefacturen zijn in veel gevallen onoverzichtelijk. Zo zien wij vaak situaties, waarbij klanten geen overzicht hebben op de kosten en waar deze vandaan komen. Bij IKEHU houden we van eenvoud: geen kleine lettertjes of overbodige informatie en geen addertjes onder het gras. Gewoon weten waar je aan toe bent doormiddel van duidelijke, besproken kostenposten.

 

Verzamelfactuur

Als er meerdere facturen van hetzelfde pand vandaan komen, bundelen wij deze tot één factuur. Het is onzinnig om voor één gebouw, met honderden adressen, ook honderden facturen te sturen. Hierdoor besparen wij onze klanten een hoop administratief werk. Het is bij ons ook mogelijk om meerdere locaties te combineren in één factuur. Hiernaast sturen wij onze facturen digitaal op om verspilling van papier tegen te gaan.

 

Rapportages

IKEHU maakt rapportages, met extra inzichten in energieverbruik en -kosten. Wij merkten op dat onze klanten behoefte hadden aan meer overzicht over hun energie gerelateerde data. Om in deze behoefte te voorzien, bieden we opties voor het sturen van maand- en jaarrapportages, met hierin allerlei data per locatie. Dit helpt onze klanten met het opstellen van budgets en voorkomt fouten bij het handmatig inboeken.

 

Voordelen

Als klant bij IKEHU ervaar je veel voordelen met betrekking tot de facturatie. Hier staan er nog een aantal op een rijtje:

  • Adviezen voor ‘slim factureren’ en hiermee kosten besparen
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar om kosten toe te lichten
  • Kopie nodig van een nota? Wij sturen deze direct op
  • Opties voor locatiecodes op facturen. Hierdoor kunt u uw aansluitingen sneller herkennen.

Wil je weten wat facturatie op maat voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op: 085-0046112