Thessa van der Plas

Relatiemanager
Als Relatiemanager ben ik verantwoordelijk voor een groot aantal klanten binnen IKEHU. We werken met een persoonlijke klantenportefeuille, waardoor ik echt contact heb met mijn klanten. Deze persoonlijke benadering spreekt me enorm aan. Ik vind het belangrijk om een stapje extra te zetten qua service, de klant te ontzorgen en zo ervoor te zorgen dat de klanten tevreden zijn en dat alles hen alles duidelijk is. .

Mijn achtergrond ligt in de hospitality en de evenementenwereld. "Energie" is een compleet ander vakgebied, maar het plannen, het klantcontact en de coördinerende en ondersteunende aspecten maken het werken als Relatiemanager bij IKEHU zo plezierig. .

Op het hockeyveld zou mijn favoriete positie die van middenvelder zijn: ondersteunend maar ook aanvallend.