Nicole Pastorelli

Als Trainee Duurzaamheid bij IKEHU ben ik op een dynamische reis van leren, aanpassen en bijdragen aan een bedrijf dat groeit door unieke energieoplossingen.

Dankbaar voor de kans om een betekenisvolle impact te maken in een Nederlandse omgeving, als Italiaanse ben ik de uitdaging om de taal volledig te leren aangegaan—dankzij de Nederlandse lessen bij IKEHU en de ondersteuning van mijn team maak ik vooruitgang in het begrijpen van meer dan alleen de koffievoorkeuren van mijn collega's.

Met een Bachelor in Biologische Wetenschappen en een Master in Duurzame en Bio-geïnspireerde Innovaties, is mijn pre-IKEHU-reis een mix van wetenschappelijke precisie en innovatief denken—net als ik. Van duurzaamheidsonderzoek, strategie & planning aan de Universiteit Utrecht tot het dragen van meerdere petten bij een productontwerp- en innovatiestudio, waar ik adviseerde over duurzame innovatie en leidinggaf aan content en communicatie. Bij IKEHU combineer ik aandacht voor detail met een sprankje creativiteit en toewijding om samen te werken aan een harmonieuze en duurzame toekomst.

Buiten de kantoormuren geniet ik van de eenvoudige dingen van het leven—proberen al het (weinige) Nederlandse zonlicht te vangen op mijn racefiets, meer boeken lezen dan mijn appartement kan bevatten, of werken aan (net iets te veel) creatieve projecten.

De dynamische aard van onze werkplek weerspiegelt de samenwerkingsgeest van een sportteam: elk lid een cruciale rol speelt in het behalen van ons gezamenlijke doel. Tijdens de Tour de France zou ik een allrounder zijn voor mijn wielerteam—een veelzijdige spil die naadloos diverse verantwoordelijkheden navigeert. Het ondersteunen van de teamleider, gaan voor etappezeges, of assisteren bij creatieve ontsnappingen, draag ik bij aan het succes van het team over verschillende terreinen en uitdagingen, waarbij ik duurzaam bijdraag aan het verbeteren en balanceren van de algehele prestaties van het team.