Luda Konopaka

Administratief medewerker
Als administratief medewerker voel ik me op mijn plek binnen het gezellige team bij IKEHU. Ik ben sterk in cijfers en werk graag nauwkeurig. Bovendien heb ik een passie voor het oplossen van diverse wiskundige raadsels. Bij IKEHU is er altijd een energieke en flexibele sfeer, waardoor we voortdurend kunnen blijven groeien. Werken bij IKEHU betekent dat we aan iedereen denken, zowel de klant als ook de collega. .

Ik ben geboren en getogen in Oekraïne en sinds 2014 woon ik samen met mijn man en dochter in Nederland. Het is een avontuur geweest om mijn leven hier op te bouwen. Het leren van een nieuwe taal en integreren in een nieuwe cultuur is voor mij een mooie ervaring. .

In het veld zou ik mezelf vergelijken met een verdedigende middenvelder. Net zoals ik als administratief medewerker de balans bewaak en zorg voor een soepele stroom van informatie en berekeningen, speel ik graag een vergelijkbare rol op het voetbalveld.