Jorn Braakhekke

Senior Projectmanager
Bij IKEHU werk ik als Senior Projectmanager, een rol die erg breed is. En dat is juist het mooie ervan! Als projectmanager heb je de vrijheid om je eigen projecten te kiezen of te bedenken, waarvoor je vervolgens verantwoordelijk bent. Je ziet dus direct de impact van jouw werk op de organisatie en andere stakeholders. Zou hou ik mij onder andere data rapportages, was ik verantwoordelijk voor het project ‘Prijsplafond” binnen IKEHU en het in kaart brengen van de complete vastgoedportefeuille van een klant op energiegebied. Ik heb zelf deze projecten gekozen, dus als jouw interesse ligt bij batterijen, ESG of iets totaal anders, dan kun je dat idee opperen en word je de specialist op dat gebied, met jouw eigen projecten.

Deze vrijheid, samen met de flexibiliteit en dynamiek op zowel werkvlak als het plannen van uren, maakt IKEHU voor mij een tof bedrijf om voor te werken. Mijn kracht ligt in het nauwkeurig afronden van projecten zonder fouten. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld binnen ons team. Buiten het werk ligt mijn passie bij sporten. Naast voetbal ben ik regelmatig te vinden in de sportschool, op de racefiets of op de padelbaan.

Ik ben trots op de groei van IKEHU. Toen ik begon, werkten we vaak met z'n drieën in ons eerste kantoor. We hebben dat kantoor zelf ingericht, slechts drie maanden na mijn start bij IKEHU. Inmiddels zijn we uit dat pand gegroeid en delen we ons huidige kantoor met drie zusterbedrijven, in plaats van slechts drie personen. Het is mooi om zo’n groei mee te maken en een steentje aan bij te dragen.

Op het veld ben ik een echte middenvelder, iemand die het spel graag overziet en richting geeft. Als middenvelder ben ik constant alert en wil ik voor een goede balans tussen aanval een verdediging zorgen. Vanuit mijn perfectie heb ik ook de neiging met alles mee met te doen.