Ingmar Lo-A-Njoe

Vastgoed Energie Expert
Sinds de start van IKEHU werk ik in een salesfunctie als Vastgoed energie-expert. Ik ben verantwoordelijk voor nieuwe klanten en het ontzorgen van bestaande relaties op alle energie gerelateerde vragen.

IKEHU is voor mij een bijzondere marktpartij, waar IKEHU zich enkel op de niche vastgoed (multi) en grootverbruik focust, kan maatwerk en kwaliteit geboden worden.

Zakelijk gezien, word ik blij wanneer het resultaat voor iedere betrokken partij een voordeel op mag leveren. Vanuit privé oogpunt word ik blij van een heerlijke crossfit workout, net even een paar stappen verder gaan wanneer je het gevoel hebt dat je echt niet meer kan. Deze mindset probeer ik overal in mee te nemen. Met mijn rugzak op de rug, geniet ik van reizen, sporten, passievolle mensen ontmoeten en mijn gezin.

Op de vraag welke positie ik op het sportveld in zou nemen, is lastig te zeggen. Ik denk een all-round positie, bij voetbal een aanvallende middenvelder.