Dorus van Bree

Projectmanager
Sinds oktober 2023 ben ik nu werkzaam bij IKEHU. Na begonnen te zijn in het onderwijs als leraar Engels en via de horeca naar de GGD om vervolgens weer terug de horeca in te rollen. Na anderhalf jaar als bedrijfsleider gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Tijdens mijn sollicitatie waren ik en Christien het er al snel over eens dat ik iemand was van twaalf ambachten en dertien ongelukken. Nu werk ik bij IKEHU als Projectmanager.

Vooralsnog betreft het een erg brede functie waarin ik de vaardigheden die ik heb opgedaan in vorige werkzaamheden kan inzetten om mijn steentje bij te dragen in dit relatief nieuwe bedrijf.

In mijn vrije tijd heb ik een passie voor eten, zowel het bereiden als het nuttigen ervan. Verder lees ik en ben ik af en toe online te vinden voor een leuke RPG.

Mijn positie op het veld is lastig te omschrijven, ik ben namelijk niet van de veldsporten. Dit betekent niet dat ik geen teamspeler ben. Je mag me voor, na en tijdens de wedstrijd zeker om advies vragen. Gelukkig staan de beste stuurlui meestal aan wal.