Christien Kuiper

Mensen Mens
In het begin van mijn carrière was ik werkzaam als stewardess in de first-class op het upper-deck van een 747. Daarna heb ik jarenlang ervaring opgedaan als interimmanager, waarbij ik organisatiebranden wist te blussen. Deze unieke combinatie heeft mij een breed scala aan competenties opgeleverd die ik nu inzet bij IKEHU voor het vinden, binden en boeien van medewerkers. Ik geloof sterk in het werken vanuit talent en besteedt daar dan ook veel aandacht aan.

Wat maakt IKEHU zo interessant voor mij? IKEHU staat voor kwaliteit, voor haar klanten en haar medewerkers. Hoogwaardige klantenservice staat centraal en wij streven ernaar om ons te onderscheiden en voorop te lopen in de energietransitie binnen de vastgoedmarkt. Ook deze energietransitie spreekt mij enorm aan. De vastgoedmarkt begint steeds meer in te zien hoe belangrijk dit is en welke voordelen het met zich meebrengt. Keurmerken zoals GRESB en BREEAM komen steeds vaker op de radar van vastgoedpartijen.

We groeien bijzonder hard door onze ongeëvenaarde klantenservice en deze inzet is vorig jaar beloond met een FD Gazellen award.

Daarnaast werken we bij IKEHU graag met talenten en mijn passie is te zorgen dat iedereen vanuit zijn passie en talent met plezier werkt. Wil je meer weten? Bel gerust voor een kop koffie, kom bij ons sfeer proeven en ik vertel je graag meer.

Mijn positie in het veld? Langs de lijn als coachende coach, ik zet anderen graag in hun kracht om te scoren.