Winter Momma

Marketing en Communicatie
Op sociale media en op onze website ben ik de creatieve kracht achter ons design, de stem van onze externe communicatie en de brug tussen onze boodschap en de wereld. Mijn passie ligt in het ontdekken van nieuwe inzichten op het gebied van duurzame energie, die ik op een heldere en boeiende manier deel in onze posts en blogs. Tegelijkertijd ben ik nauw betrokken bij wat er zich afspeelt binnen ons team, altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en klaar om snel in te springen wanneer dat nodig is. Hiervoor moet ik bewust zijn van wat er binnen ons bedrijf gebeurt en nauw contact hebben met iedereen binnen ons team.

In mijn rol zie ik mezelf als een aanvaller in het voetbalelftal van IKEHU. Net zoals de aanvaller op het veld ben ik voortdurend bezig met het scoren van doelpunten, maar in mijn geval betekent dit het behalen van successen op het gebied van merkpositionering en externe communicatie. Ik ben de speler die de initiatieven neemt, creatieve kansen benut en ervoor zorgt dat we voorop lopen in het spel. Net als een aanvaller ben ik proactief, dynamisch en gericht op het creëren van impact. Mijn focus ligt op het effectief positioneren van IKEHU op de markt en het scoren van 'doelpunten' door middel van aantrekkelijke content en krachtige communicatie.