Silas Sitzler

Bij IKEHU vervul ik de rol van Trainee Duurzaamheid, waarbij mijn verantwoordelijkheden en taken binnen het duurzaamheidsveld voortdurend evolueren gedurende mijn traineeship van 1,5 jaar. Momenteel focus ik me op het waarborgen dat onze klanten optimaal gebruikmaken van groene stroomcertificatie en draag ik bij aan het optimaliseren van interne bedrijfsprocessen.

Wat IKEHU voor mij zo aantrekkelijk maakt, is de mogelijkheid om echt gezien te worden en kansen te krijgen. De vrijheid om projecten op mijn eigen manier aan te pakken is iets wat ik enorm waardeer. Bovendien waardeert IKEHU sterk de persoonlijke ontwikkeling van trainees door middel van coaching en interventiesessies, wat het werken hier extra waardevol maakt.

Mijn werk bij IKEHU stelt me in staat om verschillende perspectieven te verkennen, en als gepassioneerde dagdromer breng ik voortdurend nieuwe ideeën naar voren om dingen anders, en vaak ook beter, te doen. Ik ben altijd benieuwd om mezelf te blijven ontwikkelen en te leren, zowel inhoudelijk als persoonlijk. Hierdoor ben ik in staat snel nieuwe uitdagingen binnen en buiten het bedrijf aan te gaan en te realiseren.

Op het speelveld van het bedrijfsleven ben ik flexibel inzetbaar. Ik geniet ervan om andere teamleden te zien excelleren en te scoren, maar ik ben ook niet bang om zelf de nodige doelpunten te maken. Mijn flexibiliteit en enthousiasme voor zowel individuele prestaties als teamsuccessen weerspiegelen mijn toewijding aan het creëren van een positieve impact binnen IKEHU en daarbuiten.