Pim Termote

Projectmanager
Als Projectmanager Finance houd ik me, je raadt het al, voornamelijk bezig met de Finance binnen IKEHU. De dynamiek van de financiële wereld in de energie-industrie, maakt het zo'n interessante branche om in te werken. Mijn doel is om niet alleen de financiële gezondheid van onze projecten te waarborgen, maar ook om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan de duurzame groei van IKEHU.

Bij IKEHU komen niet alleen uitdagende projecten op mijn pad, maar ook de vrijheid om creatief te denken en mijn ideeën werkelijkheid te laten worden, maakt het werk extra boeiend. Vanaf het allereerste moment dat ik bij IKEHU begon, werd het duidelijk dat creativiteit en pro activiteit als twee essentiële karaktereigenschappen hier ten zeerste worden gewaardeerd. Het is inspirerend om te ervaren dat het bedrijf niet alleen streeft naar het volbrengen van uitdagende projecten, maar ook actief aanmoedigt om vernieuwend te denken.

Op het moment ben ik nog een rechtsback, maar in de toekomst hoop ik te groeien naar een solide centrale verdediger. Net zoals op het voetbalveld, sta ik bekend om mijn betrouwbaarheid en rustige benadering, waardoor ik een stabiele en solide kracht vorm in ons team. Mijn vermogen om overzicht te behouden in complexe situaties vertaalt zich naar mijn rol als centrale verdediger op het veld, waar ik constant alert ben en strategisch denk om de beste beslissingen te nemen. Net zoals een centrale verdediger de kern van een team vormt, geloof ik dat mijn bijdragen een fundament leggen voor het succes van ons bedrijf.