Kayleigh O’Gara

Als trainee duurzaamheid bij IKEHU ben ik altijd op zoek naar de beste duurzaamheidsoplossingen voor onze klanten om hun prestaties, efficiëntie en energiekosten te verbeteren. Analytisch en gefocust, zet ik me in om op de hoogte te blijven van trends in de industrie en regelgeving. Opkomende technologieën om de inspanningen van de organisatie te ondersteunen bij het creëren van een duurzamer en veerkrachtiger energielandschap.

Voorafgaand aan deze rol heb ik zowel in advies- als onderzoeksfuncties gewerkt op het gebied van duurzaamheidscertificeringen, circulaire economiebeleid en regelgeving. Ik heb ook een MSc in Duurzame Ontwikkeling behaald aan de Universiteit Utrecht. Ik kijk ernaar uit om mijn vaardigheden en kennis in te zetten om onze klanten te helpen hun duurzaamheidsdoelen te bereiken, wat die ook mogen zijn.

Buiten het werk ben ik een groot fan van natuur, muziek en kunst. Je kunt me vaak vinden tijdens een wandeling door de stad of als ik thuis platen aan het draaien ben. Als ik mijn rol in een team zou mogen kiezen, zou ik voor verdediging gaan: het beschermen van ons team (en onze klanten!) tegen risico's.