David Hofhuizen

Projectmanager
Als Projectmanager Data ben ik verantwoordelijk voor het beheren, coördineren en uitvoeren van alle data-gedreven projecten binnen onze organisatie.

Concreet betekent dit dat ik bezig ben met het verzamelen en analyseren van grote datasets, waarna ik de resultaten hiervan kan presenteren aan mijn collega’s of de klant. Verder zorg ik voor de strategie: Hoe verzamelen we data en zorgen we voor betrouwbaarheid? Werken bij IKEHU is tof omdat ik alle vrijheid krijg om met nieuwe ideeën te komen en deze ook te implementeren. Verder ben ik hier in een leuk team beland met heel veel verschillende type mensen, wat zorgt voor een goede productieve sfeer op de werkvloer.

In mijn vrije tijd ben ik druk met sporten als voetbal & padel. Ik vind het belangrijk om na een drukke dag werk mijn hoofd leeg te maken. Verder vind ik het leuk om met vrienden de kroeg in te duiken of af en toe rustig een boek te lezen.

Mijn positie op het veld zou midden mid zijn, omdat ik met alle spelers in het team in contact moet staan om tot een goed resultaat te komen. Ik ben niet vies van meters maken, maar als ik met een mooi afstandsschot kan scoren voor IKEHU zal ik dat zeker niet nalaten.