Charlie van Duijn

Data Specialist
Mijn functie bij IKEHU is Data Specialist. Ik ben vooral bezig met het analyseren grote datasets en van de kosten die IKEHU maakt met de inkoop van elektriciteit en gas. Daarbij onderzoek ik of er op dit gebied nog ruimte voor verbetering is, zodat we efficiënter kunnen opereren. Verder maak ik overzichten die automatisch een rapportage opleveren op basis van bijvoorbeeld maandelijkse data en ben ik af en toe bezig met andere klantvraagstukken over prijzen en kosten.

Werken bij IKEHU is leuk, omdat je in een relatief klein team werkt, waardoor je iedereen makkelijk kan aanspreken om even te overleggen en je al snel aan eigen projecten kan werken. Ik krijg veel vrijheid om aan mijn eigen projecten te werken en dat vind ik erg prettig. Mijn sterke punten liggen in mijn analytisch vermogen, mijn solide wiskundige basis en mijn oog voor detail, waardoor ik nauwkeurig werk kan leveren.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om diverse balsporten te beoefenen, met muziek bezig te zijn en te genieten van lekker eten.

In een voetbalteam zou ik rechtsbuiten te vinden zijn; vind het fijn om de bal toegespeeld te krijgen, er lekker mijn eigen ding mee te doen en vervolgens de voorzet te geven en af en toe zelf te scoren.